Kako do nas?

 
OD ZRAČNE LUKE SPLIT DO DOLA

 

Zračna luka SplitMeđunarodna zračna luka Split nalazi se na samom izlazu iz grada Kaštela prema Trogiru.
U samoj zračnoj luci postoje različite mogućnosti prijevoza,  uključujući rent-a-car, taksije i različite autobusne linije.
Putovanje od zračne luke do trajektne luke traje oko 30 minuta, ovisno o prometu.

Od svibjna do listopada vozi katamaranska linija od Zracne luke u Resniku do Trajektne luke u Splitu. Tijekom svibnja i listopada katamaran voziti osam puta dnevno, a od lipnja do kraja rujna čak deset puta dnevno, svakih 1,5 sat vremena od jutra do 21,30 sati. Voznja katamaranom traje 15 minuta.

 

Trajektna luka SplitNakon dolaska u luku, molimo Vas da se uputite na jedan od trajekata za Supetar, Brač (oko 15 trajekata dnevno).
Vožnja trajektom od Splita do Supetra traje oko 50 minuta.


Od Supetra do DolaPo dolasku u Supetar, do sela Dol najlakše je doći automobilom.
Vozite i uživajte u prekrasnoj obalnoj cesti od trajektne luke u Supetru do mjesta Postira.
Nakon otprilike 15 minuta vožnje automobilom, na raskrižju skrenite desno prema mjestu Dol, udaljenom samo 2 minute od skretanja.

Villa Dol se već može vidjeti s ceste koja se približava selu, s lijeve strane. To je prva kuća, pomalo odvojena od ostalih kuća.
Neposredno prije crkve skrenite lijevo, a zatim ponovno prvu ulicu lijevo. Nastavite voziti šljunčanom cestom oko 200 metara do ulaza u Villu Dol.

Preporučuje se iznajmljivanje automobila.


 
OD ZRAČNE LUKE BRAČ DO DOLA


Zračna luka BračZračna luka Brač nalazi se u području Veško, na 541 m nadmorske visine. Vrijeme putovanja automobilom od zračne luke Brač do Dola je oko 45 minuta.

Po dolasku u zračnu luku Brač, vozite cestom prema Gornjem Humcu, a potom slijedite cestu prema Nerežišću. Kada dođete do Nerežišća, skrenite desno prema Škripu. Desetak minuta vožnje prema Splitskoj dovest će vas do glavne ceste i raskrižja, gdje je potrebno skrenuti desno prema Postiri i Dolu. Na sljedećem velikom raskrižju skrenite desno prema mjestu Dol, udaljenom samo 2 minute od skretanja.

Villa Dol se već može vidjeti s ceste koja se približava selu, s lijeve strane. To je prva kuća, pomalo odvojena od ostalih kuća.
Neposredno prije crkve skrenite lijevo, a zatim ponovno u prvu ulicu lijevo. Nastavite voziti šljunčanom cestom oko 200 metara do ulaza u Villu Dol.

 

Eco-excellence badge ecobnb

© 2017 Villa Dol. All Rights Reserved