Aktivni odmor

Brač je idealna destinacija za ljubitelje aktivnog odmora. Ljepota njegove divlje prirode, mnoge znamenitosti, bezbroj prekrasnih uvala, zanimljiva gastronomska ponuda i mogućnost brojnih aktivnosti na kopnu, moru ili u brdima koje bude istraživački duh i potiču znatiželju, savršena su motivacija da aktivno provedete svaki dan odmora.

Aktivnosti koje možemo preporučiti sadržane su u ponudi Brač Adventure a primjerene su svim dobnim skupinama bez obzira radi li se o izletima na bazi hodanja, vožnje biciklima, veslanja u kajacima s mogućnošću ronjenja ili obilasku bračkih znamenitosti oldtimer kombijem.

Ono što je zajedničko svim izletima je nastojanje da vam pokažu onu skrivenu stranu Brača koja često ostane izvan dosega gostiju - divlju a Bračanima ipak uobičajenu prirodu koja se nesebično izlaže pogledima, prekrasne netaknute plaže, raskošne borove šume, maslinike i suhozide kao simbol stoljetnog nastojanja čovjeka da s prirodom ostvari kompromis zadržavajući grumen plodne zemlje na kojem uzgaja hranu.

Ovi izleti pokazat će vam bračku dušu stoljećima "brušenu" na bračkom kamenu što je polučilo odnos međusobnog poštovanja između čovjeka i prirode.
Stoga ih s pravom možemo nazvati "Izleti s dušom".

Eco-excellence badge ecobnb

© 2017 Villa Dol. All Rights Reserved