Uvjeti otkazivanja

Kako biste rezervirali smještaj u Villi Dol, molimo vas da pošaljete svoj zahtjev putem e-pošte. Na vaš zahtjev ćemo, u načelu, odgovoriti u roku od 24 sata.

Nakon što potvrdimo vaše rezervacije, prosljedit ćemo vam račun za uplatu 30% predujma; molimo vas da predujam uplatite u roku od 3 dana kako biste potvrdili rezervaciju, te da nam proslijedite bankovnu potvrdu vaše uplate, U protivnom će vaša rezervacija biti otkazana bez prethodne obavijesti. Molimo vas da platite nepodmireni iznos računa najkasnije 30 dana prije dolaska. Pri svakoj uplati ćemo vam izdati pismenu potvrdu o uplati.

Ako rezervaciju otkažete najmanje 30 dana prije vašeg boravka, vratit ćemo vam uplaćeni predujam.
Ako rezervaciju otkažete 30 dana ili manje prije vašeg boravka, nećemo moći vratiti vaš predujam ili bilo koji drugi iznos uplaćenih iznosa.

Preporučujemo da ugovorite putno osiguranje kako biste spriječili gubitak koji bi se mogao dogoditi u slučaju otkazivanja vaše rezervacije. U slučaju da želite otkazati rezervaciju i prebaciti je u drugo vremensko razdoblje, učinit ćemo sve kako bismo vas mogli ugostiti.
Ako želite prenijeti rezervaciju na drugu osobu, navedeno je moguće pod istim uvjetima koji su bili predviđeni vama, uz diskretno pravo da saznamo tko su naši novi gosti.

Molimo vas da sve svoje zahtjeve u vezi s rezervacijama uvijek dostavljate u pisanom obliku.
Potvrdom vaše rezervacije i uplatom prvog iznosa za smještaj izričito potvrđujete da ste upoznati s općim uvjetima, i da iste prihvaćate.

Eco-excellence badge ecobnb

© 2017 Villa Dol. All Rights Reserved