Događanja na Braču

POSTIRA Sea Side Film Festival

POSTIRA Sea Side Film Festival

POSTIRA Sea Side Film Festival je međunarodni festival kratkometražnog igranog filma koji organizira mala grupa entuzijasta okupljenih oko udruge Laterna Magica. Održava se krajem srpnja svake godine, na otvorenom trgu u Postiri. Cilj je poboljšanje kulturnog života ‘malog mista’ i stvaranje zanimljivog sadržaja, osobito za mlade ljude.

Postira Seaside Film Festival

Noć Hrapoćuše

Noć Hrapoćuše

Noć Hrapoćuše se održava svake godine u kolovozu u malenom slikovitom mjestu Dolu na otoku Braču. Tako se održava tradicija pripremanja ovog izvorno dolskog slatkog specijaliteta, jedinstvenog po svom rustikalnom izgledu kojim neodoljivo podsjeća na vrstu kamena po kojem je i dobio ime.
Supetar Brač Film Festival

Supetar Brač Film Festival

Brač Film Festival - u kolovozu Brač postaje mjesto održavanja još jednog internacionalnog filmskog festivala, čiji je direktor ove godine proglašen najboljim mladim hrvatskim voditeljem projekta (project manager). Festival je dio kulturne manifestacije Supetarskog lita i u Supetar dovodi važne predavače, kino projekcije, izložbe i program za djecu.
Supetarsko lito

Supetarsko lito

Supetarsko lito je najveća kulturna manifestacija otoka Brača. Započinje u lipnju i traje sve do rujna, a obuhvaća brojne izložbe, koncerte, predavanja, folklorne i klapske večeri, predstave i još mnogo toga.
Voi’sa, glazbeni festival

Voi’sa, glazbeni festival

VOI'SA je glazbeni festival koji u kolovozu privlači mnogobrojne posjetitelje i ljubitelje novih smjerova u elektronskoj glazbi.

Ovo su samo neka od mnogih događanja koja se održavaju na otoku Braču. Ako želite znati više o događanjima i svim detaljima vezanim uz njih predlažemo da posjetite sljedeće stranice:

bestofbrac.com

www.supetar.hr

www.visitbrac.com

www.postira.hr

© 2017 Villa Dol. All Rights Reserved